CEREŢI O OFERTĂ

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact și un agent de vânzări va răspunde solicitărilor.

Vă rugăm să vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Vibratoare pneumatice

//Vibratoare pneumatice
CEREŢI O OFERTĂ

Vibratoare pneumatice cu turbină OT

La vibratoarele pneumatice cu turbină seria OT, vibraţia este generată de o turbină echipată cu greutăţi excentrice.

Vibratoarele pneumatice cu turbină de tip OT generează vibraţii cu o amplitudine extrem de joasă şi o frecvenţă înaltă. Datorită vitezei superioare faţă de vibratoarele rotative cu bile şi role OT este un echipament extrem de performant.

Având în vedere că este încadrată în clasa fără ulei, seria OT este adecvată pentru linii de procesare a alimentelor, plăci de compactare a betonului, cofraje pentru betonare şi golirea cuvelor, precum şi ca mijloc de îmbunătăţirii curgerii materialului în jgheaburi. Forţa generată este superioară faţă de vibratoarele cu bile, însă funcţionează mai silenţios.

Vibratoarele cu turbină seria OT, cu şasiu fabricat din aluminiu gri argintiu şi capac negru sunt disponibile în 12 mărimi.

Conformă cu ATEX EX II 2DG cT(x), seria OT poate fi utilizată în medii explozive. Funcţionează silenţios şi fără ulei la o presiune de lucru între 2 şi 6 bar (29 ~ 87 PSI) şi o temperatură de funcţionare de până la 120°C.

Avantaje

Forţă centrifugă mare
Funcţionare silenţioasă
Funcţionare fără ulei

Vibratoare pneumatice cu bile – S

La vibratoarele pneumatice cu bile seria S, vibraţia este generată de mişcarea bilelor din interiorul ghidajului excentric. Vibratoarele din seria S generează vibraţii cu amplitudine joasă şi frecvenţă înaltă. Acestea sunt deosebit de eficiente în cazul pulberilor fine şi materialelor granulare, cum ar fi nisipul sau seminţele. De asemenea, sunt adecvate pentru aplicaţii de compactare în consolidarea betonului.

Având un şasiu fabricat din aluminiu albastru cu capac din oţel galvanizat, seria S este disponibilă în opt mărimi.

Presiunea de lucru variază între 2 şi 6 bar (29 ~ 87 PSI) în cazul aerului uleiat.

Conformă cu ATEX EX II 2DG cT(x), seria S poate fi utilizată în medii explozive. Zgomotul de funcţionare atinge 90 dB(A).

Dintre vibratoarele pneumatice, seria este cea mai avantajoasă financiar.

Avantaje

Uşor de montat
Consum redus de aer
Soluţie economică

Vibratoare pneumatice cu role – seria OR

La vibratoarele pneumatice cu role seria OR, vibraţia este generată de mişcarea rolelor din interiorul ghidajului excentric. OR generează vibraţii cu amplitudine joasă şi frecvenţă înaltă. Datorită forţei generate superioare în comparaţie cu vibratoarele cu bile seria S, aceste vibratoare sunt adecvate, printre altele, pentru bancuri de compactare a betonului, forme de turnătorie şi golirea cuvelor.

Seria OR, cu un şasiu din aluminiu negru şi capac din alamă, este disponibilă în patru mărimi.

Având în vedere că funcţionează cu aer uleiat la 2 – 6 bar (29 ~ 87 PSI), seria OR poate fi utilizată în medii explozive (ATEX EX II 2DG cT(x)). Zgomotul de funcţionare atinge 90 dB(A).

Avantaje

Forţă centrifugă mare
Instalare facilă
Adecvată pentru temperaturi ridicate

Vibratoare pneumatice cu impact continuu – seria P

Vibratoarele pneumatice cu impact continuu seria P generează o undă de şoc în urma impactului continuu al pistonului lor interior cu baza din metal, sudată pe peretele buncărului sau cuvei.

Aceste vibratoare sunt extrem de eficiente în cazul materialelor în vrac care au tendinţa de a se lipi de pereţi. În general vibratoarele seria P se utilizează pentru materiale pulverulente în stare umedă sau cu proprietăţi electrostatice, cum ar fi argila sau materialele plastice, sau chiar nămolul sau îngrăşămintelor naturale.

Vibratoarele pneumatice cu impact continuu seria P reprezintă soluţia la probleme cum ar fi formarea de cruste, aglomerări sau formarea de găuri, funcţionând în regim continuu prin aplicarea de lovituri intermitente asupra buncărului sau cuvei la o presiune între 2 şi 6 bar (29 ~ 87 PSI).

Dacă se utilizează mai multe vibratoare cu impact, cele de jos trebuie activate primele, trecându-se treptat în sus, la intervale regulate, la cele de sus.

Datorită construcţiei robuste a seriei P, aceste vibratoare sunt adecvate atât în aplicaţii în aer liber, cât şi în spaţii închise, dar şi în condiţii de temperaturi ridicate, de până la 200°C.

Componentele exterioare ale şasiului sunt fabricate din aluminiu şi fontă gri acoperită cu pulbere (RAL 2009).

Vibratoarele din seria P sunt montate pe o placă de montaj (nu se livrează cu utilajul), care trebuie sudat pe peretele buncărului, cuvei sau silozului. Se recomandă montarea pe vibrator a unui lanţ de siguranţă pentru a evita căderea în timpul instalării sau întreţinerii.

Pentru a satisface orice nevoi de pe piaţă, aceste vibratoare sunt disponibile în trei mărimi.

Accesorii

Zgomot redus şi placă ATEX KIT (ATEX EX II 2DG cT(x))
Lanţ de siguranţă

Avantaje

Construcţie compactă, robustă
Performanţă ridicată
Instalare facilă
Adecvată şi în medii cu potenţial exploziv (conformitate cu ATEX)

Vibratoare pneumatice liniare cu piston intern – seria K

La vibratoare pneumatice liniare cu piston intern seria K, vibraţia liniară este generată de mişcarea unui piston flotant intern, şi nu de impactul dintre suprafeţe, de aici şi denumirea lor de vibratoare cu piston intern.

Aceste vibratoare sunt extrem de eficiente în cazul materialelor în vrac care au tendinţa de a se lipi de pereţi, a materialelor cu proprietăţi higroscopice, a materialelor cu particule grosiere şi a materialelor pulverulente cu proprietăţi electrostatice, cum ar fi materialele plastice sau pulberile cu tendinţă de granulare. Vibratoarele cu piston intern reprezintă o soluţie eficientă împotriva fenomenelor de aglomerare şi formare de găuri în aplicaţii din spaţii închise, în care se impune un nivel de zgomot maxim de 80 dB(A) şi un design curat.

Versiunile vibratoarelor cu piston intern seria K care sunt conforme cu ATEX EX II 2DG cT(x) sunt adecvate în procesarea alimentelor şi medii explozive.

Seria K este disponibilă în patru mărimi. Toate modelele sunt fabricate din aluminiu acoperit anodic.

Sunt extrem de uşor de instalat şi adaptat. Vibratoarele seria K funcţionează la o presiune între 2 şi 6 bar (29 ~ 87 PSI).

Accesorii

Lanţ de siguranţă

Avantaje

Funcţionare silenţioasă
Design curat, uşor
Instalare şi adaptare facilă

Vibratoare pneumatice cu piston – seria F

La vibratoarele pneumatice cu piston seria F, vibraţiile se generează prin mişcarea unui piston flotant interior şi nu de impactul dintre suprafeţe. Forţele ajustabile cu greutăţi (nu se livrează cu utilajul) care pot fi montate în alezajul filetat de la capătul arborelui. Vibratoarele pneumatice cu piston sunt o alternativă excelentă la vibratoarele magnetice în aplicaţiile de alimentare. Fiind recomandată pentru materialele cu particule grosiere şi plăci de compactare în aplicaţii din industria alimentară, seria F este disponibilă în diverse mărimi, materiale şi forme, pentru a satisface larga varietate de cerinţe.

Presiunea de lucru variază între 2 şi 6 bar (29 ~ 87 PSI), în timp ce temperatura de funcţionare poate atinge 200°C (392°F).

Versiunile vibratoarelor cu piston sunt conforme cu ATEX EX II 2DG cT(x) şi sunt adecvate în procesarea alimentelor şi medii explozive.

Avantaje

Funcţionare silenţioasă
Forţă şi frecvenţă reglabilă
Uşor de montat şi adaptat

2018-06-04T18:35:49+00:00