Vibratoare electrice industriale - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Proconsil Grup comercializează vibratoare electrice, vibratoare industriale, motoare vibratoare OLI: vibromotoare pentru mese vibratoare, sisteme de transport prin vibrație, scuturare filtre silozuri, vibrare silozuri.

Vibratoarele pneumatice sunt un echipament versatil, esențial pentru multe industrii. De exemplu, în construcții, vibratorul pneumatic este utilizat pentru a indepărta excesul de umiditate și buzunarele de aer din betonul proaspăt turnat, asigurându-se ca rezultatul final să fie uniform, atractiv și, mai presus de toate, sigur. În mediile agricole, aceste vibratoare ușor de utilizat sunt responsabile pentru golirea silozurilor, iar în domeniul farmaceutic, un vibrator pneumatic poate separa pulberile fine sau poate fi folosit ca mecanism de alimentare.

Vibratoarele pneumatice pot fi impărțite în patru categorii diferite:

Vibratoare liniare: vibrații liniare generate de mișcarea pistonului, în principal vibrații cu frecvență joasă cu amplitudini mari.

Vibratoare rotative: vibrații circulare generate de dezechilibre de rotație, în principal vibrații de înaltă frecvență cu amplitudini mici.

Impactori: impuls generat de un piston izbitor, comparabil cu un ciocan de lovire.

Vibratori interni: vibrații circulare generate de dezechilibre de rotație la frecvențe înalte și la amplitudini mici. Vibratoarele interne sunt utilizate direct în interiorul unui produs (de exemplu, beton).

Vibratoarele electrice sau motovibratoare electrice sunt motoare electrice cu excentrice pe capetele axului motorului. Vibratorul electric este în construcție închisa antiex putând fi utilizat în medii explozive, umede sau cu praf.

Vibratoarele industriale acoperă toate sectoarele industriale.

Motoare vibratoare tip MVE – Motoare vibratoare standard.

Motoare vibratoare tip MVE-E – Motoare vibratoare cu protecție sporită.

Motoare vibratoare tip MVE-D – Motoare vibratoare antiex.

Motoare vibratoare tip MVE-S – Motoare vibratoare cu carcasă demontabilă.

Motoare vibratoare monofazate și motoare vibratoare trifazate.

Tot in categoria vibratoarelor intra și vibratoarele pneumatice cu bilă și vibratoarele de impact.

Vibratoare industriale de la Proconsil Grup

Oferim consultanță gratuită înainte și după vânzarea de vibratoare industriale, cât și pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitați să ne contactați la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informațiile de care aveți nevoie.

vibratoare industriale
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
vibrator industrial pneumatic
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE