Vibratoare electrice industriale - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Proconsil Grup vinde vibratoare electrice, vibratoare industriale, motoare vibratoare OLI: vibromotoare pentru mese vibratoare, sisteme de transport prin vibratie, scuturare filtre silozuri, vibrare silozuri.

Vibratoarele pneumatice sunt un echipament versatil, esential pentru multe industrii. De exemplu, in constructii, vibratorul pneumatic este utilizat pentru a indeparta excesul de umiditate si buzunarele de aer din betonul proaspat turnat, asigurandu-se ca rezultatul final sa fie uniform, atractiv si, mai presus de toate, sigur. In mediile agricole, aceste vibratoare usor de utilizat sunt responsabile pentru golirea silozurilor, printre altele, in timp ce in produse farmaceutice un vibrator pneumatic poate separa pulberile fine sau poate fi folosit ca mecanism de alimentare.

Vibratoarele pneumatice pot fi impartite in patru categorii diferite:

Vibratoare liniare: vibratii liniare generate de miscarea pistonului, in principal vibratii cu frecventa joasa cu amplitudini mari.

Vibratoare rotative: vibratii circulare generate de dezechilibre de rotatie, in principal vibratii de inalta frecventa cu amplitudini mici.

Impactori: impuls generat de un piston izbitor, comparabil cu un ciocan de lovire.

Vibratori interni: vibratii circulare generate de dezechilibre de rotatie la frecvente inalte si la amplitudini mici. Vibratoarele interne sunt utilizate direct in interiorul unui produs (de exemplu, beton).

Vibratoarele electrice sau motovibratoare electrice: sunt motoare electrice cu excentrice pe capetele axului motorului. Vibratorul electric este in constructie inchisa antiex putand fi utilizat in medii explozive, umede sau cu praf.

Vibratoare industriale acopera toate sectoarele industriale.

Motoare vibratoare tip MVE – Motoare vibratoare standard.

Motoare vibratoare tip MVE-E – Motoare vibratoare cu protectie sporita.

Motoare vibratoare tip MVE-D – Motoare vibratoare antiex.

Motoare vibratoare tip MVE-S – Motoare vibratoare cu carcasa demontabila.

Motoare vibratoare monofazate si motoare vibratoare trifazate.

Tot in categoria vibratoarelor intra si vibratoarele pneumatice cu bila si vibratoarele de impact.

Vibratoare industriale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de vibratoare industriale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

vibratoare industriale
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
vibrator industrial pneumatic
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE