Ventilatoare industriale centrifugale

Oferim o gama performanta de ventilatoare industriale realizate cu tehnologii inovative.

Sunt produse silentioase eficiente si au un consum redus de energie.

Caracteristica lor principala este ca pot prelua un flux de aer dintr-o directie si il pot redirectiona pe alta directie, de obicei la 90 de grade.

In functie de aplicatii pot fi antrenate atat de motoare monofazate cat si trifazate.

Ventilatorul centrifugal poate fi utilizat in admisia si transportul de aer curat sau aer cu praf si deasemenea transport de aer cu continut mic de rumegus, mici aschii, material granular cu exceptia materialelor filiforme.

Ventilatoare industriale centrifugale pot fi utilizate la debite mici, medii si ridicate si presiunea la nivel mediu, in functie de model si capacitate.

Aplicatii: industriale – extractie de praf, rumegus, praf metalic rezultate din activitatile industriale; exhaustare; garaje si parcari.

Poate fi folosit in spatii rezidentiale si comerciale cum ar fi: bucatariile, baile, cladiri de birouri, magazine, spalatorii, restaurante, baruri, teatre etc.

Recomandat in cazul presiunilor statice ridicate.

Poate fi compatibil cu conducte de aer rotunde si rectangulare, in functie de modelul selectat.

Alimentare electrica: 230 V – 50 Hz la modelele monofazate si 400 V – 50 Hz la modelele trifazate.

Grad de Protectie: de la minim pana la IP 68

Clasa de izolatie: in functie de temperatura din bobinaj.

La cerere: Constructie speciala cu certificare ATEX

Ventilatoare industriale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de ventilatoare industriale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.