Ventilatoare industriale axiale

Oferim o gama performanta de ventilatoare industriale axiale realizate cu tehnologii inovative. Sunt produse silentioase eficiente si au un consum redus de energie. In functie de aplicatii pot fi antrenate atat de motoare monofazate cat si trifazate.

Ventilatoare axiale se numesc asa din cauza directiei fluxului de aer absorbit sau emis.
Palele ventilatorului se rotesc in jurul axului central si generează un flux de aer care circula de-a lungul axului pe care sunt montate, de obicei intr-o directie liniara.
Ventilatoarele axiale au o capacitate ridicata de a face ca masele de aer sa circule, dar fluxul de aer pe care il genereaza nu are o presiune prea mare. De aceea nu au nevoie de prea multa energie pentru a functiona.
Aplicatii: generale care implica simpla mutare a unor mase mari de aer dintr-o parte in alta, racirea unor spatii inchise sau ventilarea unor spatii deschise mari.
Pot fi folosite in domeniul industrial si comercial.
Pot fi folosite si pentru functionare in interiorul zonelor cu pericol de incendiu.
Posibilitate Montaj: Perete sau Tubulatura, in functie de cerintele clientului.
Alimentare electrica: 230 V – 50 Hz la modelele monofazate si 400 V – 50 Hz la modelele trifazate.
La cerere: Constructie speciala cu certificare ATEX
Pentru a alege corect un ventilator axial trebuie avut in vedere directia fluxului de aer si presiunea necesara.

Ventilatoare industriale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de ventilatoare industriale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.