Totul despre motoarele electrice cu frana MGM tip BA, BM

Va invitam sa urmariti un clip video in care M.G.M. electric motor S.p.A. va ajuta sa identificati si sa alegeti un motor electric cu frana in functie de cerintele dumneavoastra.

ProConsil Grup Iasi, in calitate de partener autorizat MGM, va pune la dispozitie o gama larga de: motoare electrice asincrone trifazice, monofazice cu condensator permanent sau cu doi condensatori si disjunctor centrifugal, motoare electrice cu frana din seriile BA, BM, BAH si motoare electrice cu frana pentru aplicatie HEAVY DUTY si mediu marin – serie BAH, motoarele electrice in constructie Antiex, motoare electrice speciale.

Motoarele au o clasa de protectie variata, de la IP55 pana la IP66, cu clase de izolatie F si clasa H.

In plus au o protectie termica cu termistor PTC ori termostat si o rezistenta la incalzire si orificii de drenaj.

Va oferim cel mai bun raport pret-calitate si cu asistenta GRATUITA pre si post vanzare!

Totul despre motoarele electrice cu frana MGM tip BA, BM

Motoare electrice cu frana in curent alternativ, MGM seria „BA” sunt destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida, sigura si precisa. Sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent alternativ, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 71 la 225 in versiunile B3 – B5 – B14. Motoarele cu frana se pot executa si in varianta cu servoventilatie sau servoventilatie plus encoder.

Motoare electrice cu frana in curent continuu, MGM seria „BM” sunt destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida, sigura si precisa. Sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent continuu, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 56 la 160.