Sistem de protectie pentru silozuri Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Oferim o gama largă de silozuri și accesorii pentru silozuri:

Clapete, valve fluture

Clapetele fluture sunt utilizate de fabricile în care se prelucrează materiale vrac sub forma de pulberi sau granule și a căror oprire este necesara indiferent de tipul de transport (gravitațional sau pneumatic). Datorită modelului special și a materialelor utilizate în structura clapetelor, acestea reprezintă soluția cea mai economica, dar și cea mai eficienta, pentru controlul curgerii materialelor în conductele de transport pneumatic.

Clapete, valve sertar

Clapetele sertar sunt utilizate pentru controlul curgerii materialelor sub formă de granule sau praf. Structura robusta le face perfect utilizabile pentru aplicații grele, în diferite sectoare de activitate. Pentru a asigura maximă protecție a clapetei, lama este echipată cu o garnitura dubla.

Clapetele sertar sunt disponibile cu acționare manuală, acționare pneumatica, acționare prin motor electric.

Filtre de praf pentru silozuri

Filtrele de praf cu scuturare prin jet aer se utilizează pentru ventilarea sau umplerea pneumatică a silozurilor. Sunt prevăzute cu sistem de autocurățare cu jet de aer integrat în capacul rezistent la intemperii. Praful este separat de aer prin filtrele speciale și este returnat în siloz de sistemul de autocurățare. Proiectate inițial pentru silozurile de ciment, acestea pot fi utilizate pentru lucrul cu orice alte materiale generatoare de praf, atât timp cât sunt uscate și nu necesită comprimare.

Silozuri și accesorii de la Proconsil Grup

Oferim consultanță gratuită înainte și după vânzarea de silozuri și accesorii, cât și pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializăm. Nu ezitați să ne contactați la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0725 / 535 011 pentru a afla toate informațiile de care aveți nevoie.

Manometre electronice - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Indicatoare de nivel pentru buncare - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
sisteme de protectie pentru silozuri
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
clapete pentru silozuri
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Filtre de praf pentru silozuri - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Clapeta sau sertar - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE