Sistem de protectie pentru silozuri Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Oferim o gama larga de silozuri si accesorii pentru silozuri:

Clapete, valve fluture

Clapetele fluture sunt utilizate de fabricile in care se prelucreaza materiale vrac sub forma de pulberi sau granule si a caror oprire este necesara indiferent de tipul de transport (gravitational sau pneumatic). Datorita modelului special si a materialelor utilizate in structura clapetelor, acestea reprezinta solutia cea mai economica, dar si cea mai eficienta, pentru controlul curgerii materialelor in conductele de transport pneumatic.

Clapete, valve sertar

Clapetele sertar sunt utilizate pentru controlul curgerii materialelor sub forma de granule sau praf. Structura robusta le face perfect utilizabile pentru aplicatii grele, in diferite sectoare de activitate. Pentru a asigura maxima protectie a clapetei, lama este echipata cu o garnitura dubla.

Clapetele sertar sunt disponibile cu actionare manuala, actionare pneumatica, actionare prin motor electric.

Filtre de praf pentru silozuri

Filtrele de praf cu scuturare prin jet aer se utilizeaza pentru ventilarea sau umplerea pneumatica a silozurilor. Sunt prevazute cu sistem de autocuratare cu jet de aer integrat in capacul rezizstent la intemperii. Praful este separat de aer prin filtrele speciale si este returnat in siloz de sistemul de autocuratare. Proiectate initial pentru silozurile de ciment, acestea pot fi utilizate pentru lucrul cu orice alte materiale generatoare de praf, atat timp cat sunt uscate si nu necesita comprimare.

Silozuri si accesorii pentru silozuri de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de silozuri si accesorii pentru silozuri, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Manometre electronice - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Indicatoare de nivel pentru buncare - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
sisteme de protectie pentru silozuri
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
clapete pentru silozuri
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Filtre de praf pentru silozuri - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Clapeta sau sertar - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE