Servomotor model AMD

Seria de actionare a axului din seria AMD este proiectata pentru o masina de control numeric de tip nou si de inalta precizie si are functii noi, cum ar fi controlul de pozitionare, controlul sincron al impulsurilor si asa mai departe. Suporta controlul cu bucla strânsa catre motorul axului cu codificator. Aceasta unitate de viteza are o capacitate ridicata de redresare la viteza, precum si la o viteza lina.

Poate realiza diferite functii, cum ar fi oprirea mandrului axului, filetarea rigida, pozitionarea indexarii si asa mai departe prin cooperarea cu diferite sisteme de control numerice.

Axa servo asincron special proiectat este optimizat pentru motoare asincrone cu reductor. Spectru practic de functionalitati de pozitionare si control unitati moderne.

Caracteristici 

-Suport codificator multiplu: poate suporta codificator diferential; Codificator ABZ; Resolver si asa mai departe.

– Energia feedback-ului la sarcina compenseaza orice reducere de tensiune, permitând drive-ului sa continue sa opreze pentru o perioada scurta de timp in timpul scaderilor de putere.

– Control de supratensiune si supraincarcare: sistemul limiteaza curentul de iesire si tensiunea automat in timpul functionarii pentru a preveni deplasarile frecvente sau excesive.

– limita si controlul cuplului: sistemul limiteaza in mod automat cuplul pentru a preveni supracurent frecvente declansare in timpul functionarii. Controlul cuplului se aplica in controlul vectorial.

– Pozitie presetata multipla la bord: sistemul implementeaza pâna la 16 pozitii prin utilizarea functiei PLC simple sau prin semnalele de intrare digitale.

Tipuri de motoare comparabile cu servomotor model AMD: motor asincron general; fusul motor asincron; motorul sincron cu magnet permanent; un singur motor sincron.

Potrivit pentru aplicatii cu sarcini grele (cresteri de 180% timp de 3 secunde , 150% timp de 60 secunde).

Aplicatii:

– masini CNC

– masini de modelat prin injectie

– masini de ambalat