ProConsil Grup asigură asistenţă gratuită pentru toate produsele comercializate. Dacă aveţi un proiect de realizat dar nu sunteţi sigur pe modul de utilizare sau parametrii de funcţionare ai utilajului pe care doriţi să-l utilizaţi, vă vom oferi informaţii şi soluţii. Completaţi formularul de mai jos şi vom lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Roţi pentru lanţuri de transmisie (pinioane)

//Roţi pentru lanţuri de transmisie (pinioane)

Pinioane – roţi dinţate cu butuc pentru lanţuri de transmisie. Cu rol important în aplicaţiile de transmisie, pinioanele trebuie corect alese în principal datorită legăturii directe cu lanţul Gall.

Pinioanele au geometria danturii definită în plan frontal şi axial. Profilul frontal al pinionului este definit de lantul Gall. Pinioanele sunt fabricate din acelaşi otel ca şi lanţul Gall (cu role).

pinioane_transmisii

ROTI DE LANT CU BUTUC
Deoarece au finisaj cu alezaj initial, rotile de lant pot fi prelucrate dupa preferinta pentru montare cu pana sau altfel. Materialul rotilor de lant poate fi C43 sau FE50.

ROTI DE LANT CU BUCSA CONICA
Montarea rotilor pe ax este rapida si precisa datorita bucsei conice. Astfel se reduce timpul necesar schimbarii rotii.

ROTI DE LANT TIP DISC
Rotile disc cu executie fara butuc se pot monta in spatii mai mici si au greutate mai mica fata de rotile de lant cu butuc.

ROTI DE LANT CU FINISAJ SPECIAL
Roti complet finisate, au dintii caliti prin inductie si sunt prevazute cu canal de pana standard.

ROTI INTINZATOARE PENTRU LANTURI
Rotile de lant sunt prevazute cu rulment si sunt utilizate la sisteme de tensionare. Alezajul rulmentilor este de 16 mm.

Documentaţie tehnică

2018-05-01T16:01:21+00:00