Motoreductoarele tipul M si N sunt cilindrice coaxiale. Intrarea si iesirea axelor sunt coaxiale una cu cealalta, in acelasi plan. Reductorul poate fi montat pe utilaj prin utilizarea talpei sau flansei de pe acesta. Axul de iesire este solid.

Specificatii generale pentru motoreductoare cilindrice coaxiale cu talpa, seria M

Proconsil Grup comercializeaza motoreductoare cilindrice-coaxiale cu talpa, apartinand seriei M. Tipurile de intrari disponibile sunt cu flansa de intrare IEC B5 sau B14, pe talpa cu flansa de intrare IEC B5 sau B14, pe talpa cu ax de intrare sau cuplaj direct. Seria M ofera 13 dimensiuni diferite.

Un reductor apartinand seriei M ofera avantaje in ceea ce priveste rigiditatea, scurgerile de ulei, nivelul de zgomot si puterea angrenajului. Toti rulmentii sunt sustinuti de o singura carcasa, care se sustine singura si nu folosind placi care leaga alte componente. Axele de prelucrare cu un singur ciclu de operare ofera precizie si toleranta foarte mare. Au un raport mare al duratei de viata si poate lua suprasarcini foarte mari.

Specificatii si avantaje

  • Design corp-comun (monobloc)
  • 2 sau 3 trepte de reducere in aceeasi carcasa
  • Raportul de reducere poate creste pana la 6 trepte prin cuplare cu alt reductor
  • Rulmenti speciali pentru incarcari radiale si axiale mari

Optiuni si accesorii

  • Optiuni pentru axul de iesire
  • Flanse specifice de cuplare a servomotoarelor
  • Motoare electromagnetice cu frana (24/220V/380V)
  • Dispozitive uni sens, backstop
  • Encodere cu 512 sau 1024 pulsuri
  • Servoventilari externe pentru aplicatii cu convertizoare de frecventa.

plaja de turatii motoreductor

La Proconsil Grup, comercializam reductoare si motoreductoare coaxiale cu puteri cuprinse intre 0,09 si 160 kW. 

Reductoare si motoreductoare coaxiale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de reductoare si motoreductoare coaxiale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Ce este un reductor?

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.