Reductoare planetare pentru mixere beton Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Reductoare planetare pentru mixere beton

Sunt reductoare planetare cu treapta conica de intrare, proiectate pentru mixere de beton, care au flansa speciala pentru antrenarea prin fulie.

Specificatii si avantaje:

  • Design compact cu trepte conice si planetare
  • Flansa de intrare destinata conectarii fuliilor
  • Rulmenti conici pe axul de intrare
  • Carcasa si flansa din fonta GGG40
  • Alezaje cu caneluri longitudinale pe axul de iesire
  • Capace de protectie pentru simeringuri ca dotare standard
  • Optional – extensie rezervor ulei

Ce este un reductor?

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm.

Acestea sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoare planetare

Reductoarele planetare au un raport foarte bun greutate/sarcina, din aceasta cauza in industrie exista arii largi in care se utilizeaza doar acest tip de reductor. Modul constructiv permite incarcarea unor forte radiale si axiale mari.

Utilizarea reductarelor planetare este cea mai buna alegere cind avem nevoie de: constructie compacta, simplicitate si siguranta.

Datorita constructiei modulare a unui reductoru planetar, pot fi combinate diferite trepte pt a obtine raportul de reductie necesar.

Reductoare planetare pentru mixere de beton e de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de reductoare planetare pentru mixere de beton, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Reductoare planetare pentru mixere beton Proconsil Grup Iasi