Reductoare pendulare pentru benzi transportoare

Reductoare pendulare pentru benzi transportoare sunt reductoare pendulare din seria TT sunt reductoare cu 2 trepte si ax de iesire gol. Sunt antrenate prin fulii (lant, curea etc.) si datorita designului compact si a axului de iesire gol pot fi montate in spatii mici.

Carcasa reductoarelor pendulare din seria TT este din fonta GG20 si este prevazuta cu gauri de prindere a bratelor de reactie. Seria de reductoare pendulare TT are 10 gabarite diferite si poate furniza momente nominale intre 200 Nm si 18000 Nm, optional fiind disponibile cuplaje de prindere de axul de iesire sau sisteme de sens unic.

Specificatii si avantaje:

  • Carcase compacta cu 2 trepte de reducere
  • Rulmenti de intrare dimensionati pentru aplicatii cu fulii si curele
  • 6 pozitii diferite de montaj
  • Dimensiuni optionale pentru axul de iesire
  • Ax de iesire cu pana sau caneluri longitudinale
  • Sistem de unic sens mecanic

Ce este un reductor?

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoare pendulare pentru benzi transportatoare Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
Reductoare pendulare pentru benzi transportatoare