Reductoare si motoreductoare cu axe paralele pentru masini de extrudat, Seria D-E

Motoreductoare cu axe paralele din seria D sunt special proiectate pentru masini de extrudat de mica capacitate.

Specificatii si avantaje:

  • Carcase compacte tip corp-comun
  • Rulmenti din seriile 29400
  • Patru pozitii de montaj diferite
  • Optiuni pentru axul de iesire (ax cu pana sau cu caneluri longitudinale)
  • Iesire specifica masinilor de extrudat (tip DRE)

Ce este un reductor?

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoarele  cu axe paralele au mai multe gabarite, disponibile la 1, 2 respectiv 3 trepte de reductie. Ca metode de cuplare, exista varianta cu flansa (pentru prindere cu motor electric) sau varianta cu ax de intrare (cuplaj, fulie, roata dintata). La cerere se pot oferi cu un cuplaj unisens. Angrenajele reductoarelor cu axe paralele sunt fabricate din aliaje de inalta calitate, iar carcasele din fonta.

Reductoarele cu axe paralele pot fi montate pe utilaje prin intermediul prinderilor laterale de pe carcasa, a bratului de reactie sau al flansei de iesire.

Reductoare si motoreductoare cu axe paralele de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de reductoare si motoreductoare cu axe paralele, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.