Reductoare cu axe paralele pentru masini de extrudat seria HTE Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Reductoare cu axe paralele pentru masini de extrudat HTE

Aceste reductoare cu axe paralele pentru masini de extrudat HTE sunt proiectate special pentru masinile de extrudat, cu rulmenti din seriile 29400 si carcase ale axelor de iesire destinate sa reziste la incarcari axiale ridicate.

Specificatii si avantaje:

  • Carcase din fonta GGG40 Sphero
  • Rulmenti din seriile 29400
  • Diferite marimi ale rulmentilor tip 29400 conform incarcarilor axiale
  • Pinioane modificate si rulmenti conici
  • Optiuni pentru flanse de intrare (IEC B5)
  • Optiuni pentru axul de iesire (ax cu pana sau caneluri longitudinale)
  • Optiuni de ungere in functie de pozitia de montaj
  • Optiuni de racire (radiatoare sau serpentine)

Ce este un reductor?

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoare pendulare cu axe paralele

Reductoarele pendulare cu axe paralele au mai multe gabarite, disponibile la 1, 2 respectiv 3 trepte de reductie. Ca metode de cuplare, exista varianta cu flansa (pentru prindere cu motor electric) sau varianta cu ax de intrare (cuplaj, fulie, roata dintata). Angrenajele reductoarelor cu axe paralele sunt fabricate din aliaje de inalta calitate, iar carcasele din fonta.

Reductoarele cu axe paralele pot fi montate pe utilaje prin intermediul prinderilor laterale de pe carcasa, a bratului de reactie sau al flansei de iesire.\

Reductoare pendulare cu axe paralele de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de reductoare pendulare cu axe paralele, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Reductoare cu axe paralele pentru masini de extrudat seria HTE Proconsil Grup Iasi