CEREŢI O OFERTĂ

Reciclatorul de beton CONSEP permite recuperarea reziduurilor de beton și a apei de levigare din autobetoniere sau din pompe de beton, permițând producătorilor de beton să respecte standardele ecologice, în special cele privind impactul asupra mediului, prevenirea contaminării și recirculării apei reziduale și a materiilor agregate în stațiile de betoane.
Diversele configurații ale CONSEP permit descărcarea simultană a până la 4 vehicule, cu o capacitate de reciclare de până la 20 m3/h.
Excelenta separare a particulelor solide de cele lichide și spălarea particulelor solide agregate, precum și capacitatea mare de decantare și extragere a particulelor fine, cu o dimensiune a particulei de până la 0,2 mm, clasifică CONSEP în fruntea utilajelor performante din acest sector.

Caracteristici tehnice

Debit: 20 m³/h (12 cfm) de beton diluat
Puterea de acționare: 5,5 kW (7,5 HP) 220-240/380-420 V, 50 Hz; 440-480 V, 60 Hz
Toate componentele sunt fabricate din oţel carbon galvanizat
Șnec cu șurub elicoidal pentru condiţii grele de lucru, produs din oțel de înaltă rezistență, vopsit și căptușit cu un polimer de construcție rezistent la uzură
Jgheab și pâlnie de alimentare căptușite cu un polimer de construcție rezistent la uzură
Design robust, pentru condiții foarte grele de lucru
Lagăr inferior, interior, înlocuibil, care nu necesită întreținere

Avantaje

Rentabilitate rapidă a investițiilor
Separare excelentă a solidelor de lichide și spălare a materialelor agregate
Reducerea costurilor cu întreținerea pentru Utilizatorul Final (proprietăţi antiaderente și rezistență la abraziune, componente modulare)

Opţiuni

Alimentator elicoidal
Sortator de agregate
Panou de control