CEREŢI O OFERTĂ

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact și un agent de vânzări va răspunde solicitărilor.

Vă rugăm să vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Pompe pentru industria chimică

//Pompe pentru industria chimică
CEREŢI O OFERTĂ

Pompe chimice din materiale termoplastice

Produsele noastre s-au dovedit a fi cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte rezistenţa universală a materialului plastic împotriva agenţilor chimici agresivi fără a folosi aliaje speciale care sunt foarte scumpe.

Proconsil Grup oferă o gamă largă de pompe, în diverse execuţii, pentru aplicaţii industriale unde se cere funcţionarea la temperaturi între -40 °C şi 120 °C, cu debite până la 1000 mc/h şi înălţimi de pompare de peste 100 m.

Au fost introduse inovaţii brevetate cu privire la detalii importante. Începând din 1998 s-au dezvoltat noi produse: gama FRONTIERA prezintă inovaţii interne şi externe profunde; atât în execuţie cât şi în modul de alegere. Cercetând aspectele legate de execuţie, se poate individualiza cu uşurinţă modelul potrivit.

Noile pompe AM, modele constructive simple, pot funcţiona uscat în mod accidental fără a înregistra daune; s-a obţinut şi un raport calitate – preţ mai bun.

La nouă serie de pompe cu acţionare magnetică ROUTE, soluţii novatoare protejează pompele în cazul perioadelor de funcţionare uscată accidentală; aceasta înseamnă eliminarea frecărilor axiale (în faţă şi în spate) permiţând numai frecarea radială de rotaţie. Acest lucru este posibil datorită unei utilizări novatoare a câmpurilor magnetice, protejată şi patentată internaţional.

Recent a fost introdusă o nouă formă constructivă, mărimea „G3„. Cu aceste noi modele de pompe se pot obţine rezultate similare celor înregistrate cu pompe de proces foarte costisitoare, la un preţ mult mai accesibil. Pompele Route G3, datorită înaltei lor fiabilităţi şi a inovaţiilor constructive, reprezintă răspunsul potrivit oricărei necesităţi de a transporta fluide puternic corozive.

A mai fost introdusă o nouă serie, TMB. De mici dimensiuni, sigură, monofazată. Pot fi utilizate separat sau incluse în alte instalaţii de proces.

2018-06-04T18:34:44+00:00