CEREŢI O OFERTĂ

Pompele cu roți dințate sunt alcătuite dintr-o carcasă fixă cu două sau mai multe pinioane de dimensiuni egale. În mod normal, un pinion este cuplat la arborele de angrenare, în timp ce celălalt este antrenat de către primul. Contactul dintre cele două pinioane și toleranța mică a carcasei generează vacuum și presiunea necesară transportului lichidului prin pompă.
Pompele cu roți dințate sunt de obicei bidirecționale și nu produc variații ale debitului. Lichidul pompat lubrifiază suprafețele de contact, acesta fiind motivul pentru care pompa nu trebuie să funcționeze fără lichid sau cu suspensii abrazive.

Lichide ce pot fi transferate:

Ciocolată, glucoză, ulei de cacao, ulei vegetal, melasă, grăsimi animale, gelatină, vopsele, adezivi, solvenți, toluen, parafină, ceară, detergent, glicerină, ulei combustibil, șampon, asfalt, bitum, ulei mineral, ulei natural, vin, benzină, gumă, lac, imprimante de cerneală, ulei de măsline, miere, kerosen, ulei fierbinte, lapte, siropuri, cremă, săpun lichid, suc de roșii, nafta, grăsimi, alcool, uleiuri neprelucrate, gudron de cărbune, rășină.

Documentație tehnică

Catalog tehnic roți dințate