Proconsil Grup comercializeaza controlere pompe de incendiu si panouri pentru controlul la distanta al acestora.  Daca doriti sa comandati unul dintre aceste produse, va rugam sa luati legatura cu noi la office@motoreductoare.ro sau la numerele de telefon (+40) 0725 / 535 013 si (+40) 0725 / 535 011.

Panouri de alarma de la distanta pentru controlere pompe de incendiu

FFL RA 200 este un panou de alarma de la distanta simplu: acesta va suna in cazul unui incendiu, iar LED-urile vor indica prezenta alarmelor relative. Comunicarea intre alarma si controlerul FFL se face printr-un semnal puls. Pot fi conectate doua controlere. Folosind butonul frontal, este posibil sa opriti alarma si sa testati LED-urile. Alarmele notificate pe panoul de alarma sunt configurabile direct din controlerul FFl. Nu este necesara setarea panoului de alarma de la distanta. Doua LEd-uri arata statusul comunicarii si conectarea la curent a panoului.

FFL RA 400 este un panou de alarma de la distanta avansat, cu un ecran LCD grafic si iluminat. Se pot adauga module EXP pentru a mari capacitatile sale de comunicare, dar si inputuri si outputuri digitale. Comunicarea intre alarma si FFL se face printr-un semnal puls sau prin RS485, daca  modulul de expansiune EXP10 12 este adaugat. CU conectarea RS485, FFL RA 400 poate citi mai multe date de pe FFL, ca de exemplu, statisticile de pornire, cele ale pompei jockey, statusul bateriei si cel al incarcarii acesteia. Pana la 3 controlere FFL pot fi conectate la un FFL RA 400, prin intermediul comunicatiei RS485.

Pe fata dispozitivului, sunt prezente LEd-uri si buzzere, pentru a a afisa si notifica alarmele si pentru a le putea vedea de la distanta; in acelasi timp, o descriere completa a alarmelor este disponibila pe LCD-ul grafic.

Textele sunt disponibile in 10 limbi diferite: en, it, fr, sp, de, por, ru, pol, cz si tu.  Prin adaugarea modulului de expansiune EXP 10 15, panoul de alarma de la distanta pentru controlere pompe de incendiu este automat echipat cu un modem GSM/ GPRS. Odata ce un card SIM este introdus, SMS-uri cu alarme sau evenimente si mesaje email pot fi transmise de catre dispozitiv.

Controlere pentru pompe de incendiu de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de controlere pentru pompe de incendiu, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.