CEREŢI O OFERTĂ

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact și un agent de vânzări va răspunde solicitărilor.

Vă rugăm să vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Opţiuni pentru motoarele electrice

//Opţiuni pentru motoarele electrice

Clase de protecţie

motoare-electrice-protectie-ip55

IP55 (Standard)

Infiltrarea prafului nu este prevenită în totalitate, însă nu poate intra suficient praf ca să interfereze cu parametrii de operare ai motorului. Stropii de apă care ating motorul din orice direcţie nu vor avea niciun efect dăunător.

motoare-electrice-protectie-ip56

IP56

Infiltrarea prafului nu este prevenită în totalitate, însă nu poate intra suficient praf ca să interfereze cu parametrii de operare ai motorului. Apa, chiar în volum mare sau jet puternic, nu va pătrunde în motor în cantităţi care să producă efecte dăunătoare.

motoare-electrice-protectie-ip65

IP65

Infiltrarea prafului este prevenită în totalitate. Stropii de apă care ating motorul din orice direcţie nu vor avea niciun efect dăunător.

IP66

Infiltrarea prafului este prevenită în totalitate. Apa, chiar în volum mare sau jet puternic, nu va pătrunde în motor în cantităţi care să producă efecte dăunătoare.

Clase de izolaţie

izolatie-f-standard

F = clasa standard de izolaţie a motoarelor electrice. Temperaturile permise sunt de 155 oC în bobinaj, la o temperatură ambientală de 40 oC.

izolatie-h

H = clasă de izolaţie a motoarelor electrice. Temperaturile permise cresc la 180 oC în bobinaj, la o temperatură ambientală de 40 oC.

Protecţie termică

protectie-ptc-termistor

Termistor PTC

Când temperatura bobinajului creşte prea mult, termistorul montat în interiorul bobinei taie alimentarea, protejând motorul.

protectie-termostat

Termostat

Când temperatura bobinajului creşte prea mult, termostatul montat în interiorul bobinei taie alimentarea, protejând motorul.

Rezistenţă încălzire şi orificii de drenaj

rezistenta-drenaj

Atunci când motoarele funcţionează în medii umede, poate apărea condensul. Pentru a preveni acest fenomen, în interiorul motorului se montează rezistenţe cu rolul de a păstra o temperatură stabilă a bobinajului. De asemenea, pot fi prevăzute orificii de drenaj care să prevină acumularea apei în interiorul motorului.

2017-11-24T11:59:56+00:00