Reductoare planetare cu treapta conicocilindrica, seria P +KR

Aceste reductoare si motoreductoare planetare  au un raport foarte bun greutate/sarcina. Modul constructiv permite incarcarea unor forte radiale si axiale mari.

Reductoarele planetare sunt livrate vospsite cu o vopsea antioxidanta de baza, care rezista la utilizarea in spatii libere si care permite o vopsire finala, cu o vopsea sintetica. Nu sunt vopsite elementele de legatura.

Optional, in anumite aplicatii cu pozitie de montaj verticala si in orice aplicatie in care este necesara umplerea integrala cu ulei, se recomanda utilizarea unui vas de expansiune. Acesta este un dispozitiv potrivit pentru reglarea cresterii volumului de ulei din cauza cresterii temperaturii sau pentru reumplerea uleiului in pozitii de montaj mai putin accesibile.

Sunt utilizabile in: mixere, agitatiare, elevatoare cu cupe, silozuri, instalatii de reciclat, automatizari industriale, benzi transportoare, snecuri, snecuri pentru transport argila sau pulberi, masini de strivit si maruntit.

Specificatii si avantaje

  • Cuplu ridicat de transmisie intr-o carcasa compacta
  • Rulmenti speciali pentru incarcari radiale si axiale mari
  • Optiuni pentru axul de iesire (ax cu pana, alezaj fara canal de pana si strangere conica, ax sau alezaj cu caneluri longitudinale)
  • Flanse intrare (cuplare motor sau hidro-motor) speciale
  • Antrenari perpendiculare cu reductoare conicocilindrice
  • Antrenari cu reductor melcat pentru turatii mici
  • Solutii pentru ungere si racire suplimentara in functie de conditiile de lucru

plaja de turatii motoreductor

Optiuni si accesorii

Motoreductoare cu treapta conicocilindrica de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de motoreductoare cu treapta conicocilindrica, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.