Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D

Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D cu axul de iesire ranforsat, cu rulmenti speciali, etansari speciale si baie de ulei suplimentara pentru a preveni scurgerile. Ele sunt special proiectate pentru industria alimentara si cea de reciclare, unde scurgerile de ulei pot constitui o problema. Scurgerile de ulei pot fi detectate si de un senzor optional.

Caracteristici flansa de iesire:

1 – Presetupa ulei

2 – Ochi de vizitare sau senzor ulei

3 – Rulment sferic

4 – Baie de ulei

5 – Niplu gresare

6 – Etansari speciale impotriva prafului

Ce este un motoreductor?

Un motoreductor este un reductor pe care s-a cuplat direct un motor electric printr-o flansa. Motorul este de obicei asincron, trifazic sau monofazic, dar pot fi utilizate  si alte tipuri de motoare. In principiul scopul unui motoreductor este de a transforma puterea electrica in putere mecanica.

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoarele pendulare sunt realizate dintr-o structura monobloc rigida si sunt destinate aplicatiilor ce necesita sarcini foarte mari.

Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de rmotoreductoare pendulare, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D Proconsil Grup Iasi
Motoreductoare pendulare pentru instalatii decantoare seria D Proconsil Grup Iasi