Motoreductoare cu axe paralele pentru instalații de ridicat - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA

Motoreductoare cu axe paralele pentru instalatii de ridicat seria VR

Motoreductoare cu axe paralele pentru instalatii de ridicat seria VR au axele de intrare si de iesire paralele si 3 trepte de reducere.

Distanta dintre cele 2 axe este cat mai mare posibila, pentru a permite antrenarea tamburilor de mari dimensiuni.

Axul de iesire este cu caneluri longitudinale, conform standardelor.

Specificatii si avantaje:

• Carcasa din fonta GGG40 Sphero
• Rulmenti conici ce confera capacitati de incarcare radiala ridicate
• Distanta marita intre axele de intrare si iesire pentru utilizarea tamburilor cu diametre cat mai mari
• Electrofrane, encodere si servoventilarie externe
• Optiuni pentru flanse de iesire
• Tratamente pentru axul de iesire (ax cu caneluri longitudinale)
• Cuplarea motorului prin prezoane aflate direct pe carcasa reductorului
• Plaja larga de turatii
• Proiectate pentru motoare cu frana si turatie simpla sau dubla

Ce este un motoreductor?

Un motoreductor este un reductor pe care s-a cuplat direct un motor electric printr-o flansa. Motorul este de obicei asincron, trifazic sau monofazic, dar pot fi utilizate  si alte tipuri de motoare. In principiul scopul unui motoreductor este de a transforma puterea electrica in putere mecanica.

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Motoreductoarele si reductoarele pendulare cu axe paralele au mai multe gabarite, disponibile la 1, 2 respectiv 3 trepte de reductie. Ca metode de cuplare, exista varianta cu flansa (pentru prindere cu motor electric) sau varianta cu ax de intrare (cuplaj, fulie, roata dintata). La cerere se pot oferi cu un cuplaj unisens. Angrenajele reductoarelor cu axe paralele sunt fabricate din aliaje de inalta calitate, iar carcasele din fonta.

Reductoarele cu axe paralele pot fi montate pe utilaje prin intermediul prinderilor laterale de pe carcasa, a bratului de reactie sau al flansei de iesire.

Motoreductoare cu axe paralele pentru instalatii de ridicat seria VR de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de motoreductoare cu axe paralele, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Motoreductoare cu axe paralele pentru instalații de ridicat - Proconsil Grup Iasi