Motoreductoare conico cilindrice pentru instalatii decantoare

Motoreductoare conico cilindrice pentru instalatii decantoare sunt motoreductoarele din seria K cu axul de iesire ranforsat, cu rulmenti speciali, etansari speciale si baie de ulei suplimentara pentru a preveni scurgerile. Ele sunt special proiectate pentru industria alimentara si cea de reciclare, unde scurgerile de ulei pot constitui o problema. Scurgerile de ulei pot fi detectate si de un senzor optional.

Caracteristici flansa de iesire:

1 – Presetupa ulei

2 – Ochi de vizitare sau senzor ulei

3 – Rulment sferic

4 – Baie de ulei

5 – Niplu gresare

6 – Etansari speciale impotriva prafului

Ce este un motoreductor?

Un motoreductor este un reductor pe care s-a cuplat direct un motor electric printr-o flansa. Motorul este de obicei asincron, trifazic sau monofazic, dar pot fi utilizate  si alte tipuri de motoare. In principiul scopul unui motoreductor este de a transforma puterea electrica in putere mecanica.

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Motoreductoarele si reductoarele conico cilindrice

au o gama larga de aplicatii datorita in principal posibilitatilor de montare si reprezinta una din solutiile preferate in ce priveste antrenarea sub unghi. Carcasa reductorului, in functie de gabarit, este fabricata din aliaj de aluminiu, fonta sau fonta grafitata. Motoreductoarele conice sunt deosebit de silentioase si transmit bine si sarcinile prin impingere. Se regasesc in aproape toate ramurile industriale ceea ce demonstreaza utilizarea lor universala.

Reductoarele conico cilindrice au axul de intrare perpendicular pe cel de iesire si pot fi montate pe prinderele laterale ale carcasei, prin intermediul unei flanse de iesire sau al unui brat de reactie.

Motoreductoare conico cilindrice pentru instalatii decantoare - Proconsil Grup Iasi
CERETI O OFERTA
Motoreductoare conico cilindrice pentru instalatii decantoare - Proconsil Grup Iasi
Motoreductoare conico cilindrice pentru instalații decantoare - Proconsil Grup Iasi