Motoreductoare cilindrice-coaxiale pentru agitatoare seria NRB

Motoreductoare cilindrice-coaxiale pentru agitatoare seria NRB cu axul de iesire mai lung si rulmenti sferici, ce permit incarcari radiale si axiale mari, special proiectati pentru agitatoare.

Specificatii si avantaje:

  • Ax de iesire lung cu carcasa de prindere pe corpul agitatoarelor si rulmenti sferici speciali
  • Plaja larga de turatii si de puteri de antrenare
  • Etansari speciale

Ce este un motoreductor?

Un motoreductor este un reductor pe care s-a cuplat direct un motor electric printr-o flansa. Motorul este de obicei asincron, trifazic sau monofazic, dar pot fi utilizate  si alte tipuri de motoare. In principiul scopul unui motoreductor este de a transforma puterea electrica in putere mecanica.

Reductoarele sunt echipamente mecanice speciale, construite cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Un motor electric poate avea un numar de rotatii pe minut (rpm) incepand de la 750, putand ajunge pana la 1000 rpm, 1500 rpm sau 3000 rpm. Reductoarele sunt utilizate in momentul in care numarul turatiilor este prea mare pentru o anume aplicatie. Acestea pot reduce turatiile de 1.5ori, 1.7ori, 2 ori etc., pana la rapoarte de reductie de mii de ori. Un beneficiu secundar al scaderii turatiilor la motoarele electrice il reprezinta si cresterea cuplului.

Reductoarele sunt unelte speciale folosite in carme, mecanisme de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare.

Reductoare si motoreductoare cilindrice-coaxiale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de reductoare si motoreductoare cilindrice-coaxiale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Motoreductoare cilindrice-coaxiale pentru agitatoare seria NRB Proconsil Grup Iasi