CEREŢI O OFERTĂ

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact și un agent de vânzări va răspunde solicitărilor.

Vă rugăm să vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Motoare electrice speciale

//Motoare electrice speciale
CEREŢI O OFERTĂ
motor electric trifazat standard - cu o singura putere si turatie

a) cu ventilare forţată

motor electric cu encoder incremental

b) cu encoder incremental

motor electric cu backstop

b) motor electric cu backstop

motor-cu-inverter-incorporat

b) motor electric cu inverter incorporat

motor electric trifazat standard

e) tropicalizate

motor electric trifazat standard

e) navalizate

e) cu accesorii şi construcţie specială după proiectul clientului

Motoarele speciale de execuție sunt fabricate la cerere sau co-inginerie. Aceste motoare sunt cea mai importantă parte a producției.

Departamentul nostru tehnic este întotdeauna la dispoziție pentru a dezvolta soluții noi, pentru a îmbunătăți performanțele și a detecta cel mai bun produs, care se potrivește dimensiunilor electrice sau mecanice cu obiectivele proiectului clientului.

Planificăm mici modificări pentru a personaliza produsul și dezvoltăm proiecte mari pentru a atinge obiective înalte împreună cu clienții noștri.

Ax blocat

Motoarele care au un rulment pe scutul de fonturi sunt blocate folosind un inel metalic elastic. Această soluție este necesară în cazul unui efort axial alternativ (de exemplu, pinionul de angrenaj conic cu sarcină sau mișcare alternativă, subîncărcare frecventă sau cu inerție ridicată) pentru a realiza mișcarea axială a arborelui și loviturile lagărelor.

Constructie speciala pentru temperaturi joase (-30 ° C) (IEC 56 … IEC 160)

Motoarele cu design standard pot funcționa la temperatura mediului înconjurător până la -15 ° C. Pentru temperaturi de până la -30 ° C este recomandabil să folosiți rulmenți speciali, ventilatoare din aliaj de aluminiu, ghidaje de cablu metalice și dopuri. În aceste cazuri, dacă există un pericol de condensare, se recomandă utilizarea execuției speciale „Impregnarea suplimentară a înfășurării” și, în cele din urmă, executarea „găuri de scurgere a condensului” și „încălzitoarele anti-condens”.

Orificiile de scurgere a condensului:

Motoarele proiectate cu orificii de scurgere pentru a scoate motorul de la apa care a crescut din anumite condiții de mediu. În această execuție motoarele sunt alimentate cu orificii închise cu dopuri. Consultați întotdeauna Departamentul Tehnic cu privire la poziția reală a motorului, înainte de a vă extinde poziția orificiilor pe cadrul motorului.

Incalzitoare anti-condensare (IEC80 … IEC160)

Pentru motoarele instalate în locuri reci și umede, cu temperaturi importante, condensul de umiditate poate fi periculos pentru rezistența izolației înfășurării. La cerere, putem aplica încălzitoarele adecvate direct pe capetele de înfășurare.

Terminalele sunt conectate la o placă de borne în interiorul cutiei de conexiuni a motorului.

Încălzitoarele sunt disponibile la 110 V și 220 V.

Impregnarea suplimentară:

Motoare proiectate cu o protecție suplimentară a înfășurărilor împotriva solicitărilor electrice (vârfuri de înaltă tensiune din aplicația de acționare cu invertor), medii agresive (umiditate și mucegai) sau agenți mecanici (vibrații mecanice sau electrice ridicate).

Se compune dintr-un al doilea ciclu de impregnare după asamblare.

Tensiuni și frecvențe speciale

Motoarele trifazice standard sunt produse la următoarele tensiuni și frecvențe nominale:

230/400V 50Hz și 400/690V 50Hz.

Motoarele pot funcționa la o tensiune diferită cu o toleranță de +/- 5%

La cererea clientului, putem produce motoare cu tensiune și frecvență speciale.

Arbori specifici

La solicitarea clientului, este posibilă alimentarea motoarelor cu arbore special ca desen client.

Este posibil să se alimenteze motoare cu material de arbore diferit de cel standard (C40), folosind oțel inoxidabil sau alții, cu dimensiuni standard sau desen special pentru client.

Flanșe speciale

Datorită montării cu flanșă modulară este posibil să se prevadă, la cerere, flanșe speciale.

Capacul ventilatorului de ploaie

Pentru aplicații în exterior, montare verticală, arborele DE în jos (V5, V1, V18) se recomandă asamblarea unor capace speciale cu capac de ploaie. Este disponibil pentru toate dimensiunile de cadre.

Termistori (PTC)

Motoare proiectate cu trei termistori în serie, introduse în bobine, pentru conectarea la un dispozitiv de întrerupere a contactului adecvat. Cablurile conectate la un bloc terminal de zbor. O variație bruscă a rezistenței are loc atunci când temperatura înfășurărilor atinge temperatura setată. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Comutator termic bi-metal

Motor proiectat cu două sau trei comutatoare bi-metal în serie cu contact NC (normal închis) și introdus în bobine.

Curent nominal de 1,6 A, tensiune nominală 250 V AC.

Contactul NC se deschide când temperatura atinge valoarea setată. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Contactul NC trebuie conectat la întreruptorul principal al motorului.


Motoare monofazate cu înfășurări balansate

Motoare monofazate cu înfășurări echilibrate adecvate pentru o singură conexiune pentru mers înapoi. Puterea este de obicei egală cu cea a designului monofazat al motorului. Cereți-i Departamentul tehnic pentru detalii.

Execuție pentru obținerea cuplurilor de pornire mari (Ms / Mn 1,25-1,6) utilizând un condensator auxiliar de pornire care este oprit după pornire cu ajutorul unui întrerupător electronic inclus în motor.

Dispozitivul electronic utilizează un comutator TRIAC, foarte fiabil și în cazul încărcărilor cu inerție ridicată.

Pictura (contra coroziunii)

La cerere și pentru loturi de cel puțin 30 de bucăți. , este posibil sa aveti motoare vopsite cu vopsea epoxidica, cu culoarea ceruta de client.

Alte vopsele cu caracter anti-sare.

Documentaţie tehnică

Motoare electrice servoventilate
2018-06-04T18:38:52+00:00