Motor electric cu encoder incremental - Proconsil Grup Iasi
  • motor electric cu encoder incremental
Motor electric trifazat standard - cu o singura putere si turatie - Proconsil Grup Iasi
  • motor electric cu ventilare fortata
Motor electric cu backstop - Proconsil Grup Iasi
  •  motor electric cu backstop
Motor electric cu inverter, convertizor de frecventa incorporat - Proconsil Grup Iasi
  • motor electric cu inverter incorporat
Motor electric trifazat standard - Proconsil Grup Iasi
  •  tropicalizate
Motor electric trifazat standard - Proconsil Grup Iasi
  •  navalizate
Motor special proiect client - Proconsil Grup Iasi
  •  cu accesorii si constructie speciala dupa proiectul clientului
CERETI O OFERTA

Motoare electrice speciale

Motoare electrice speciale de executie sunt fabricate la cerere sau co-inginerie. Aceste motoare sunt cea mai importanta parte a productiei.

Departamentul nostru tehnic este intotdeauna la dispozitie pentru a dezvolta solutii noi, pentru a imbunatati performantele si a detecta cel mai bun produs, care se potriveste dimensiunilor electrice sau mecanice cu obiectivele proiectului clientului.

Planificam mici modificari pentru a personaliza produsul si dezvoltam proiecte mari pentru a atinge obiective inalte impreuna cu clientii nostri.

Ax blocat

Motoarele care au un rulment pe scutul de fonturi sunt blocate folosind un inel metalic elastic. Aceasta solutie este necesara in cazul unui efort axial alternativ (de exemplu, pinionul de angrenaj conic cu sarcina sau miscare alternativa, subincarcare frecventa sau cu inertie ridicata) pentru a realiza miscarea axiala a arborelui si loviturile lagarelor.

Constructie speciala pentru temperaturi joase (-30 ° C) (IEC 56 … IEC 160)

Motoarele cu design standard pot functiona la temperatura mediului inconjurator pana la -15 ° C. Pentru temperaturi de pana la -30 ° C este recomandabil sa folositi rulmenti speciali, ventilatoare din aliaj de aluminiu, ghidaje de cablu metalice si dopuri. In aceste cazuri, daca exista un pericol de condensare, se recomanda utilizarea executiei speciale „Impregnarea suplimentara a infasurarii” si, in cele din urma, executarea „gauri de scurgere a condensului” si „incalzitoarele anti-condens”.

Orificiile de scurgere a condensului:

Motoarele proiectate cu orificii de scurgere pentru a scoate motorul de la apa care a crescut din anumite conditii de mediu. In aceasta executie motoarele sunt alimentate cu orificii inchise cu dopuri. Consultati intotdeauna Departamentul Tehnic cu privire la pozitia reala a motorului, inainte de a va extinde pozitia orificiilor pe cadrul motorului.

Incalzitoare anti-condensare (IEC80 … IEC160)

Pentru motoarele instalate in locuri reci si umede, cu temperaturi importante, condensul de umiditate poate fi periculos pentru rezistenta izolatiei infasurarii. La cerere, putem aplica incalzitoarele adecvate direct pe capetele de infasurare.

Terminalele sunt conectate la o placa de borne in interiorul cutiei de conexiuni a motorului.

Incalzitoarele sunt disponibile la 110 V si 220 V.

Impregnarea suplimentara

Motoare electrice speciale – motoare proiectate cu o protectie suplimentara a infasurarilor impotriva solicitarilor electrice (varfuri de inalta tensiune din aplicatia de actionare cu invertor), medii agresive (umiditate si mucegai) sau agenti mecanici (vibratii mecanice sau electrice ridicate).

Se compune dintr-un al doilea ciclu de impregnare dupa asamblare.

Tensiuni si frecvente speciale

Motoarele trifazice standard sunt produse la urmatoarele tensiuni si frecvente nominale:

230/400V 50Hz si 400/690V 50Hz.

Motoarele pot functiona la o tensiune diferita cu o toleranta de +/- 5%

La cererea clientului, putem produce motoare cu tensiune si frecventa speciale.

Arbori specifici

La solicitarea clientului, este posibila alimentarea motoarelor cu arbore special ca desen client.

Este posibil sa se alimenteze motoare cu material de arbore diferit de cel standard (C40), folosind otel inoxidabil sau altii, cu dimensiuni standard sau desen special pentru client.

Flanse speciale

Datorita montarii cu flansa modulara este posibil sa se prevada, la cerere, flanse speciale.

Capacul ventilatorului de ploaie

Pentru aplicatii in exterior, montare verticala, arborele DE in jos (V5, V1, V18) se recomanda asamblarea unor capace speciale cu capac de ploaie. Este disponibil pentru toate dimensiunile de cadre.

Termistori (PTC)

Motoare proiectate cu trei termistori in serie, introduse in bobine, pentru conectarea la un dispozitiv de intrerupere a contactului adecvat. Cablurile conectate la un bloc terminal de zbor. O variatie brusca a rezistentei are loc atunci cand temperatura infasurarilor atinge temperatura setata. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Comutator termic bi-metal

Motor proiectat cu doua sau trei comutatoare bi-metal in serie cu contact NC (normal inchis) si introdus in bobine.

Curent nominal de 1,6 A, tensiune nominala 250 V AC.

Contactul NC se deschide cand temperatura atinge valoarea setata. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Contactul NC trebuie conectat la intreruptorul principal al motorului.

Motoare monofazate cu infasurari balansate

Motoare monofazate cu infasurari echilibrate adecvate pentru o singura conexiune pentru mers inapoi. Puterea este de obicei egala cu cea a designului monofazat al motorului. Cereti-i Departamentul tehnic pentru detalii.

Executie pentru obtinerea cuplurilor de pornire mari (Ms / Mn 1,25-1,6) utilizand un condensator auxiliar de pornire care este oprit dupa pornire cu ajutorul unui intrerupator electronic inclus in motor.

Dispozitivul electronic utilizeaza un comutator TRIAC, foarte fiabil si in cazul incarcarilor cu inertie ridicata.

Pictura (contra coroziunii)

La cerere si pentru loturi de cel putin 30 de bucati, este posibil sa aveti motoare vopsite cu vopsea epoxidica, cu culoarea ceruta de client.

Alte vopsele cu caracter anti-sare.

Motoare electrice speciale de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de motoare electrice speciale, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Documentaţie tehnică

Motoare electrice servoventilate
CERETI O OFERTA