CEREŢI O OFERTĂ

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact și un agent de vânzări va răspunde solicitărilor.

Vă rugăm să vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Motoare electrice monofazate

//Motoare electrice monofazate
motor-electric-monofazatmotor-electric-monofazat-3
CEREŢI O OFERTĂ

a) cu condensator permanent

b) cu doi condensatori şi disjunctor centrifugal

Caracteristici generale
Motoarele electrice din seria „TMM” sunt motoare electrice asincrone monofazate răcite prin ventilare externă, cu rotor în formă de colivie de veveriţă.
Acest tip de motoare electrice sunt disponibile în gabarite de la 63 la 112.

Protecţie
Seria de motoare electrice „TMM” au grad de protecţie IP55 în acord cu EN 60034-5.

Răcirea
Motoarele electrice sunt răcite printr-o sursă externă de suprafaţă. Motoarele electrice standard au ventilatorul cu palete radiale şi pot să funcţioneze în ambele sensuri de rotaţie. Norme de referinţă: EN 60034-6
Capacul de ventilator din tabla de oţel zincat este vopsit cu albastru RAL 5010 sau alb zincat.

Tensiune şi frecvenţă
Motoarele electrice pot funcţiona la putere nominală alimentate de la reţea electrică cu variaţie de tensiune de ±5%. Supraîncălzirea prevăzută de norme se referă la valorile nominale ale tensiunii. Pentru o funcţionare în limite, de exemplu cu variaţii de +5% sau -5% ale tensiunii, normele permit o creştere a temperaturii de 10°K. Motoarele pot fi furnizate cu tensiuni cuprinse între 220-690V, 50 şi 60 Hz.

Putere
În tabelul din documentaţia ataşată sunt indicate caracteristicile normale în serviciu continuu, cu alimentare la tensiune nominală şi frecvenţa de 50 Hz; temperatura ambientală maximă de 40°C şi altitudine de până la 1000 m. Pentru condiţii de mediu diferite, puterile variază şi se vor obţine aplicând factorii corectivi specificaţi în tabel.

Serviciul motoarelor electrice monofazate
Puterile menţionate în acest catalog se referă la modalitatea de serviciu S1, adică o funcţionare continuă la putere constantă, S3 – o funcţionare întreruptă periodic şi serviciu S6 pentru o funcţionare întreruptă periodic cu încărcare intermitentă.

Randamentul şi factorul de putere al motoarelor electrice monofazate
Valorile de randament şi factorii de putere pentru puterea nominală sunt prezentate în tabelele cu date tehnice pentru fiecare tip de motor electric.

2018-06-20T12:34:09+00:00