Proconsil Grup are exclusivitate pentru motoare electrice M.G.M. in Romania. Acestea sunt cele mai bune motoare electrice de pe piata, la momentul actual. Fondata in 1947, aceasta este bine recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea produselor sale, fiabilitatea lor, pretul oportun si promptitudinea serviciilor. Este un lider in productia de motoare electrice cu frana, avand principalul sediu in Italia.

M.G.M – motoare electrice eco friendly

Unul dintre principiile de baza M.G.M. este strans legat de ecologie, acestia promovand atat prin produsele lor, cat si prin strategiile de prezentare, o viziune de respect asupra planetei. Astfel, 100% din curentul electric pe care acestia il folosesc in productia de motoare electrice provine din panouri fotovoltaice, care se gasesc pe acoperisurile fabricilor.

In productia de motoare electrice, M.G.M. prefera folosirea materialelor reciclate, care au un impact minim asupra mediului. Aceasta, insa, este doar o parte dintre masurile luate de M.G.M la nivel de productie a motoarelor electrice.

Proconsil Grup Iasi - partener MGM

Proconsil Grup Iasi – partener MGM

Cum sunt motoarele electrice de la M.G.M?

Pentru a va ajuta sa intelegeti calitatea motoarelor electrice M.G.M, am alcatuit o lista a caracteristicilor principale pe care acestea le prezinta. Iata care sunt acestea:

  • Motoare electrice cu frana, motoare electrice pentru echipamente de ridicat ASM, ASFM, AIM, AIFM
  • Motoare electrice cu frana destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida, sigura si precisa.
  • Toate componentele sistemului de franare sunt protejate impotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire.
  • La cerere putem furniza motoare electrice cu frana ce prezinta alte caracteristice decat cele de serie: cu arbore dublu, cu frana actionata la tensiuni speciale, pentru uz extern, pentru mediu umed.
  • Motoarele electrice cu frana sunt motoare total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita. Standard UNEL-IEC.

Caracteristici generale pentru motoare cu frana M.G.M

Motoarele electrice ale seriei „BA” sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent alternativ, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 71 la 225 in versiunile B3 – B5 – B14. Motoarele cu frana se pot executa si in varianta cu servoventilatie sau servoventilatie plus encoder.

Principiul de functionare al motoarelor electrice cu frana:

Frana motorului electric intra in functiune mecanic, la lipsa tensiunii de alimentare. Ancora impinsa de arcuri apasa pe disc creand astfel intre suprafete cuplu franant. Fara alimentarea franei rotorul motorului este franat. Alimentand electromagnetul, ancora mobila devine atrasa anuland forta arcurilor si dand posibilitatea de rotatie a discului franei si astfel rotorul este liber. Deblocarea franei se poate efectua si manual actionand manivela de deblocare a franei.

Motorul electric cu frana permite:

– obtinerea unui timp de franare scurt si precis.

– obtinerea unei franari imediate a masinii pe care este montat.

– mentinerea motorului electric oprit intr-o pozitie blocata.

Daca doriti sa discutati cu unul dintre reprezentantii nostri, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@motoreductoare.ro sau la numarul de telefon 0725.535.011 sau 0725.535.013. Oferim consultanta pre si post vanzare, pentru toate motoarele electrice cu frana M.G.M.