Inverter solar pentru pompa fotovoltaica seria N

Alimentare: 1 faza 230 V, gama de putere intre 0.4 – 1.5 kW

Alimentare: 3 faze 400 V, gama de putere intre 0.75 – 22 kW

Produsul este aplicabil sistemului de pompe fotovoltaice, inlocuieste stocarea apei cu stocarea electrica si nu necesita module de baterie. Curentul direct generat de modulele solare este introdus in invertor si convertit in curent alternativ, pentru a conduce direct diverse pompe. In plus, frecventa de iesire este reglabila in timp real in functie de modificarea intensitatii soarelui.

Pentru a satisface nevoile diferitelor aplicatii de pompare, seria de controlare a pompelor de apa din seria N utilizeaza urmarirea maxima a puterii si tehnologia de actionare a motorului, care a fost testata de mult timp pentru a maximiza puterea de iesire a modulului solar si poate sustine atat DC intrare si intrare AC.

Atunci cand lumina soarelui nu este suficient de puternica, acest controler poate fi comutat in intrarea AC monofazata sau la intrarea AC trifazata la fel ca generatorul electric sau bateria. Ofera functiile de detectare a problemelor, pornire soft a motorului si reglare a vitezei, il puteti folosi odata ce il deschideti si rata este foarte convenabila.

Specificatii ale inverter solar pentru pompa fotovoltaica seria N

Suprasarcina:

  • Tip G: 150% curent nominal in 60s, 180% curent nominal in 3s.
  • Tip P: curent nominal de 120% in anii 60, 150% curent in 3s.

Metode de comunicare: RS-485

Locatia de instalare: interior, lipsit de lumina directa a soarelui, praf, gaze corozive, gaze combustibile, fum de ulei, vapori, picurare sau sare.

Altitudine: mai mica de 1.000 m

Temperatura ambianta: -10 C ~ 40 C

Umiditate: sub 95% RH, fara condensare

Vibratii: mai putin de 5,9 m / s2 (0,6 g)

Protectie de clasa: IP20

Aplicare

Energia solara normala este aplicata pe scara larga pentru acele regiuni in care nu exista energie sau energie este instabila.

Este utilizat pe scara larga in irigarea agricola, furnizarea apei menajere, apa urbana, sistemul pompelor de gaz, sistemele de purificare a apei, desalinizarea apei si asa mai departe.

Sistemul de pompare cu energie solara de serie N consta din: tablou fotovoltaic, tablou comanda, controler pompa solara N, pompa AC submersibila / de suprafata, reactor, comutator de nivel de lichid si rezervor de apa.