Controlere pentru pompe de incendiu
CERETI O OFERTA

Proconsil Grup comercializeaza controlere pompe de incendiu si panouri pentru controlul la distanta al acestora.  Daca doriti sa comandati unul dintre aceste produse, va rugam sa luati legatura cu noi la office@motoreductoare.ro sau la numerele de telefon (+40) 0725 / 535 013 si (+40) 0725 / 535 011.

Controlere pompe de incendiu diesel

Seriile FFL…DP de controlere pentru pompa de incendiu diesel integreaza toate functiile necesare, ajutand utilizatorul sa monitorizeze si sa mentina performanta intregului sistem de stingere al incendiilor.

Display-ul LCD luminos are 128×80 pixeli si asigura, astfel, o vizibilitate ridicata, chiar si in conditiile de luminozitate scazuta. Inputurile si outputurile sunt programabile, iar numarul lor poate fi crescut cu ajutorul modulelor de expansiune I/O. Acestea pot fi manageriate cu ajutorul functiei PLC logic integrate.

Controlere pompe de incendiu electrice

Controlerele pentru pompa de incendiu electrica apartinand seriilor FFL…EP integreaza toate caracteristicile cerute de standardul EN12845, avand acelasi aspect ca si seriile FFL..DP.

Operatiile facute in panoul frontal sunt foarte intuitive si simplu de accesat, multumita ecranului, LED-urilor dedicate si a tastelor care pot fi apasate.  Linia de putere si motorul electric sunt complet monitorizate de catre placa electronica.

Panouri de alarma de la distanta pentru controlere pompe de incendiu

FFL RA 200 este un panou de alarma de la distanta simplu: acesta va suna in cazul unui incendiu, iar LED-urile vor indica prezenta alarmelor relative. Comunicarea intre alarma si controlerul FFL se face printr-un semnal puls. Pot fi conectate doua controlere.

FFL RA 400 este un panou de alarma de la distanta avansat, cu un ecran LCD grafic si iluminat. Se pot adauga module EXP pentru a mari capacitatile sale de comunicare, dar si inputuri si outputuri digitale. Comunicarea intre alarma si FFL se face printr-un semnal puls sau prin RS485, daca  modulul de expansiune EXP10 12 este adaugat.

Controlere pentru pompe de incendiu de la Proconsil Grup

Oferim consultanta gratuita inainte si dupa vanzarea de controlere pentru pompe de incendiu, cat si pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializam. Nu ezitati sa ne contactati la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0745 / 535 011 pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Controler pentru pompa incendiu diesel
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Controler pentru pompa incendiu electrica
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
https://www.proconsilgrup.ro/panouri-de-alarma-de-la-distanta-pentru-controlere-pompe-de-incendiu/
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE