Controlere pentru pompe de incendiu
CERETI O OFERTA

Proconsil Grup comercializează controlere pentru pompe de incendiu și panouri pentru controlul la distanță al acestora.  Dacă doriți să comandați unul dintre aceste produse, vă rugăm să luați legătura cu noi la office@motoreductoare.ro sau la numerele de telefon (+40) 0725 / 535 013 si (+40) 0725 / 535 011.

Controlere pompe de incendiu diesel

Seriile FFL…DP de controlere pentru pompa de incendiu diesel integrează toate funcțiile necesare, ajutând utilizatorul să monitorizeze și să mențină performanța întregului sistem de stingere al incendiilor.

Display-ul LCD luminos are 128×80 pixeli și asigură, astfel, o vizibilitate ridicată, chiar și în condițiile de luminozitate scăzuta. Inputurile și outputurile sunt programabile, iar numărul lor poate fi crescut cu ajutorul modulelor de expansiune I/O. Acestea pot fi manageriate cu ajutorul funcției PLC logic integrate.

Controlere pompe de incendiu electrice

Controlerele pentru pompa de incendiu electrică aparținând seriilor FFL…EP integrează toate caracteristicile cerute de standardul EN12845, având același aspect ca și seriile FFL..DP.

Operațiile făcute în panoul frontal sunt foarte intuitive și simplu de accesat, mulțumită ecranului, LED-urilor dedicate și a tastelor care pot fi apăsate.  Linia de putere și motorul electric sunt complet monitorizate de către placa electronica.

Panouri de alarmă de la distanță pentru controlere pompe de incendiu

FFL RA 200 este un panou de alarma de la distanță simplu: acesta va suna în cazul unui incendiu, iar LED-urile vor indica prezența alarmelor respective. Comunicarea între alarmă și controlerul FFL se face printr-un semnal puls. Pot fi conectate două controlere.

FFL RA 400 este un panou de alarmă de la distanță avansat, cu un ecran LCD grafic și iluminat. Se pot adaugă module EXP pentru a mări capacitățile sale de comunicare, dar și inputuri și outputuri digitale. Comunicarea între alarmă și FFL se face printr-un semnal puls sau prin RS485, dacă  modulul de expansiune EXP10 12 este adăugat.

Controlere pentru pompe de incendiu de la Proconsil Grup

Oferim consultanță gratuită înainte și după vânzarea de controlere pentru pompe de incendiu, cât și pentru celelalte echipamente industriale pe care le comercializăm. Nu ezitați să ne contactați la office@motoreductoare.ro sau la (+40) 0725 / 535 013 sau (+40) 0725 / 535 011 pentru a afla toate informațiile de care aveți nevoie.

Controler pentru pompa incendiu diesel
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
Controler pentru pompa incendiu electrica
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE
https://www.proconsilgrup.ro/panouri-de-alarma-de-la-distanta-pentru-controlere-pompe-de-incendiu/
CERETI O OFERTA
AFLATI MAI MULTE