Controlere pentru pompe de incendiu
AFLATI MAI MULTE
CERETI O OFERTA

Asa cum probabil ati observat, Proconsil Grup a adus un nou echipament in familia sa de produse: controlere pentru pompe de incendiu. Acestea s-au bucurat de un real succes in randul clientilor nostri, fiind apreciate pentru multitudinea de functii pe care le ofera, dar si pentru versatilitatea lor.

Daca doriti sa discutati cu unul dintre inginerii nostri despre avantajele folosirii unui controler pentru pompe de incendiu, o puteti face la:

office@motoreductoare.ro

+40725535013

+40725535011

…sau la sediul nostru din Soseaua Iasi – Tg. Frumos, km 10.

Avantajele folosirii unor controlere pentru pompe de incendiu

Folosirea unor controlere pentru pompe de incendiu de calitate aduce cu sine avantaje demne de luat in considerare de catre orice companie:

  • Control mai bun asupra diferitelor situatii de foc posibile. Un controler pentru pompa de incendiu va va ajuta sa monitorizati mai usor intreaga suprafata a companiei dumneavoastra, dar si sa mentineti performanta intregului sistem de stingere.
  • Usurinta in folosire si functii diverse. Comercializam controlere pentru pompe de incendiu care sunt usor de folosit, cu meniuri intuitive. Acestea au integrate un ecran LCD care sa va ajute sa accesati usor toate functiile, dar si sa monitorizati sanatatea tehnica a echipamentelor de stingere. Mai multe controlere pot fi conectate la panourile de alarma la distanta.
  • Cresterea increderii in sistemul de stingere. Atunci cand stiti ca veti fi anuntat de catre panoul de control la distanta daca exista chiar si un foc mic in incinta companiei dumneavoastra, ca acesta va porni intreg sistemul de stingere rapid si sigur sau ca puteti verifica in mod constant daca el functioneaza, increderea in eficienta lui sporeste. Veti sti ca produsele si angajatii dumneavoastra sunt in siguranta si ca echipamentul va da randamentul necesar.
  • Un sistem de preventie mai eficient. Situatiile din ultimul timp ne fac sa ne intrebam daca facilitatea noastra e in siguranta. Modelele de controlere pentru pompe de incendiu de la Proconsil Grup permit teste prin care sa puteti imbunatati sistemul de stingere si sa verificati daca acesta poate oferi performanta de care aveti nevoie.

Controlere pentru pompe de incendiu electrice sau diesel

Seriile FFL…DP de controlere pentru pompa de incendiu diesel integreaza toate functiile necesare, ajutand utilizatorul sa monitorizeze si sa mentina performanta intregului sistem de stingere al incendiilor.

Display-ul LCD luminos are 128×80 pixeli si asigura, astfel, o vizibilitate ridicata, chiar si in conditiile de luminozitate scazuta. Inputurile si outputurile sunt programabile, iar numarul lor poate fi crescut cu ajutorul modulelor de expansiune I/O. Acestea pot fi manageriate cu ajutorul functiei PLC logic integrate.

Controlerele pentru pompa de incendiu electrica apartinand seriilor FFL…EP integreaza toate caracteristicile cerute de standardul EN12845, avand acelasi aspect ca si seriile FFL..DP.

Operatiile facute in panoul frontal sunt foarte intuitive si simplu de accesat, multumita ecranului, LED-urilor dedicate si a tastelor care pot fi apasate.  Linia de putere si motorul electric sunt complet monitorizate de catre placa electronica.

Panouri de alarma de la distanta pentru controlere pompe de incendiu

FFL RA 200 este un panou de alarma de la distanta simplu: acesta va suna in cazul unui incendiu, iar LED-urile vor indica prezenta alarmelor relative. Comunicarea intre alarma si controlerul FFL se face printr-un semnal puls. Pot fi conectate doua controlere.

FFL RA 400 este un panou de alarma de la distanta avansat, cu un ecran LCD grafic si iluminat. Se pot adauga module EXP pentru a mari capacitatile sale de comunicare, dar si inputuri si outputuri digitale. Comunicarea intre alarma si FFL se face printr-un semnal puls sau prin RS485, daca  modulul de expansiune EXP10 12 este adaugat.

Daca doriti sa aflati mai multe despre tipurile de controlere pentru pompe de incendiu pe care le comercializam, va rugam sa luati legatura cu noi la sediul nostru din Soseaua Iasi – Tg. Frumos, km 10, sau la +40725535013, +40725535011, office@motoreductoare.ro.